Hemstädning Södermalm

Vad kostar hemstäd hos dig?

60 m2
Var ligger er lokal?
Vilka är ni?
Observera att rabatten dras på den offert vi skickar.
60 m2
En gång i veckan
Vart bor du?
Observera att rabatten dras på den offert vi skickar.

För dig som bor på Södermalm är vi ett självklart val. Våra erfarna medarbetare tar ditt städuppdrag på stort allvar. Vi erbjuder städhjälp och hushållsnära tjänster över hela Södermalmssområdet såsom: Hornstull, Mariatorget, Skanstull och Sofia. De flesta kunder i området väljer att få städat varje eller varannan vecka, men självklart hjälper vi dig efter dina behov.

Vi hjälper dig med det du vill ha gjort – så att du får tid till annat.

Städning och att hålla ordning är viktigt för att trivas i sitt hem. Ett rent och prydligt rum ger mer än bara ett gott samvete. Det ger också sinnesfrid, sänker stressnivån och ökar välbefinnandet.

Professionell hemstädning

Svårigheten är att få ihop denna bild med verkligheten. Det hjälper vi dig med. Vi på Innerstadsservice hjälper dig med det du vill ha gjort, så att du får tid till annat. Vi erbjuder professionell hemstädning med hög kvalité av noggrann och trygg personal.

Miljövänliga rengöringsmedel

Vi ser alltid till att städa med svanmärkta produkter, de är mer skonsamt för miljön och inte minst vår personal. Vi använder miljövänliga produkter från Hälsingesåpa som tillverkas med tallolja enligt ett grundrecept från 1992. Den skadar varken dig eller naturen och återvinner produkter från skogsbruket.

Städning och service av hög kvalité

Hos oss får du alltid ett trevligt och seriöst bemötande, och kvalitetssäkrade tjänster. Vi håller samma höga kvalité på den service som vi tar betalt för. Låt oss bli en väl investerad avlastning i vardagen för dig – hör av dig för ett kostnadsfritt första samtal.