Boka hemstäd idag! Från 239 kr/h.

Vad kostar hemstäd hos dig?

60 m2
Var ligger er lokal?
Vilka är ni?
Observera att rabatten dras på den offert vi skickar.
60 m2
En gång i veckan
Vart bor du?
Observera att rabatten dras på den offert vi skickar.
60 m2
Vart bor du?

Varför innerstadsservice?

Ett seriöst städföretag

Hemstädning med oss betyder att du anlitar ett serviceföretag som inte tummar på kvalité. Regelbunden städning med skräddarsydda lösningar och tilläggstjänster för dina behov. Vi inleder samarbetet med ett kostnadsfritt kundmöte där du förklarar vad du vill ha hjälp med och vi bygger din kundprofil. Vi har inga uppsägningstider och du kan pausa ditt städ när du vill.

Miljövänliga produkter

För att slippa hushålla med städmaterial själv så erbjuder vi ett städpaket med produkter från Hälsingesåpa. Hälsingesåpa är ett familjeägt bolag vars produkter tillverkas på gammeldags vis i Delsbo i Hälsingland sedan 1992. Flaskan är av miljövänlig PET modell och sorteras som hårdplast men kan med fördel återanvändas ett par gånger innan återanvändning.

Duktiga medarbetare

Vi erbjuder helhetslösningar för hushållsnära tjänster. Och vi jobbar löpande med att kvalitétssäkra de tjänster vi erbjuder. Detta betyder även att vi jobbar hårt med arbetsmiljön och trivsel för våra medarbetare. Kvantitet får inte gå före kvalité, därför tar vi höjd i vår upplärningsperiod och tar oss inte an nya kunder förrän vi är absolut säkra att vi kan hålla samma höga kvalité på den service vi tar betalt för. 

Vanliga funderingar

Hur fungerar RUT-avdraget

Skattereduktion gäller för maximalt 50% av arbetskostnaden. Vi på Innerstadsservice sköter din skattereduktion direkt med Skatteverket.

Ombokning/avbokning?

Meddela oss om om/avbokning senast 5 dagar innan schemalagt tillfälle. Följs inte detta tillkommer avgift på 25% av serviceavgiften.

Vad måste jag ha hemma?

Vi erbjuder städpaket med produkter från VästerbottensSåpa. Ett miljövänligt alternativ med produkter från Norrland. Med startpaketet betalar du en startavgift och sedan för den refill som krävs löpande. Alternativt att du tillhandahåller med egna produkter

Vad gör jag om jag inte är nöjd?

Vi har kvalitetsgaranti på våra utförda tjänster. Om du inte är nöjd så kontaktar du vår kundsupport så åtgärdar vi det.

Vad händer om något går sönder?

Vår ansvarsförsäkring täcker eventuella skador på egendom som vi orsakar. 

Hur fungerar egentligen tilläggstjänsterna?

Våra tilläggstjänster fungerar som komplement till din hemstädning. Du kan alltså inte beställa någon utav våra tilläggstjänster separat, utan du måste ha hemstäd för att kunna koppla på dem.